Kvinner Og Sex

Svelvik sprut orgasme Askim naken..

Category: Kåte nakne damer Alta


Pø trekant med kona

pø trekant med kona

Sommeren, for to år siden hadde jeg, eksen min og en tidligere kompis av oss trekant. Det skjedde uventet, vi var litt påvirket av alkohol, og det. Kjæresten min vil ha trekant med meg og en annen mann!. Han tenner på det at jeg blir "tatt" av en annen, eller at "de" tar meg. Vi venter barn sammen om noen. Hvordan kan jeg lettest få med kona og en annen til sengs? Tenkt litt på trekant /swingersklubb og så videre, men føler vi ikke er helt der enda.

Pø trekant med kona - Levanger

Han sier han vil at alt skal være «naturlig», men jeg syns det blir fryktelig kjedelig med bare misjonæren hver gang. Alt i det du skriver, inkludert at dette ikke er noe du ønsker forteller meg at dere definitivt ikke skal eller bør ha med en ekstra mann. Helt ærlig - jeg synes du virker for sextreff påt trykk i underlivet med tanke på å få realisert din fantasi. En finger bak kan kanskje bli litt mye, men mange liker at du tar dem på rumpa, klem og sett «klørne» dine på rumpeballene og dra dem oppover ryggen hans. pø trekant med kona Hvordan kan jeg lettest få med kona og en annen til sengs? Tenkt litt på trekant /swingersklubb og så videre, men føler vi ikke er helt der enda. Sommeren, for to år siden hadde jeg, eksen min og en tidligere kompis av oss trekant. Det skjedde uventet, vi var litt påvirket av alkohol, og det. Trekant på NRK ga oss inspirasjon og vi har krydret sexlivet med en del ting i det Finn en mann som har dobbelt så stor kølle som deg,og la han treffe kona di.


0 thoughts on “Pø trekant med kona”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*