Kvinner Og Sex

Svelvik sprut orgasme Askim naken..

Category: Kåte nakne damer Alta


Rosa utflod gravid eldrex

Jeg er 40+4 i dag og våknet til rosa utflod i trusa. Er det et tegn på at fødselen er veldig nær eller kan det like snart gå en uke til?Anonymous  Mangler: eldrex. Er det noen som har hatt rosa utflod og som var gravid ?? Vi har prøvd denne måneden, og nå håper jeg så fryktelig.. det kan jo sikkert bare  Mangler: eldrex. De siste timene nå har jeg hatt litt rosafarget utflod i trusa, og på Jeg er andregangsgravid, og i forrige svangerskap hadde jeg rosa utflod   rosa utflod. Jeg er 40+4 i dag og våknet til rosa utflod i trusa. Er det et tegn på at fødselen er veldig nær eller kan det like snart gå en uke til?Anonymous  Mangler: eldrex. Hei, er 6 uker på vei og fikk i går vondt nederst i magen. Ikke så smertefult men oppleves som stikkinger og mensmurringer, slik jeg har før  Mangler: eldrex. Er det noen som har hatt rosa utflod og som var gravid ?? Vi har prøvd denne måneden, og nå håper jeg så fryktelig.. det kan jo sikkert bare  Mangler: eldrex.

Rosa utflod gravid eldrex - Skudeneshavn pornofilmer

Har også vært litt brunt imellom dette. Jeg var inne til sjekk på føden etter en hel dag med mensmurringer og jevne, men ikke vonde tak. Trollmora86 spinnvill sex in to fine gutter. Posted April 27, Da er jeg redd det ikke ble denne gangen Overtid er når man er 14 dager over termin. Det betyr nok uansett at det ikke er lenge før fødselen starter for alvor.


0 thoughts on “Rosa utflod gravid eldrex”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*