Kvinner Og Sex

Svelvik sprut orgasme Askim naken..

Category: Kåte nakne damer Alta


Smerter i nedre del av magen gravid konstant

smerter i nedre del av magen gravid konstant

Går en del for å holde seg i aktivitet. Ikke hatt støt/slag mot magen. hatt kontinuerlige, sterke og stikkende smerter i nedre del av magen på begge sider. Magesmerter i graviditeten kan også komme av at livmoren vokser. Jeg har hatt mens smerter hele tiden siden jeg ble gravid, men i dag var det noen andre smerter. Jeg har også nesten konstant vondt i magen , i området bak navlen, sikkert . D e liksom helt nederste del av magepartiet. Jeg er 34 uker gravid og våknet nå med vondt i nedre del av magen og helt rundt i korsryggen (som mensverk i korsryggen). Det er konstant   Vondt nederst i magen og ryggen? - 3. trimester. smerter i nedre del av magen gravid konstant Har du smerter i øvre del av magen. Magesmerter uten feber kan f eks skyldes smerter fra tarmen, magekatarr (magesyre), gallesten Kan du være gravid?. Jeg har mest vondt når jeg går, synes det er en konstant smerte som ikke vondt i symfyse og nedre del av magen, så ble jeg faktisk litt letta. Går en del for å holde seg i aktivitet. Ikke hatt støt/slag mot magen. hatt kontinuerlige, sterke og stikkende smerter i nedre del av magen på begge sider. Magesmerter i graviditeten kan også komme av at livmoren vokser.

Smerter i nedre del av magen gravid konstant - Vadsø

AnonymBruker, 9 hours ago. Godkjent av medisinsk redaktør. Og hvordan kan du som pårørende håndtere det som skjer på en best mulig måte?


0 thoughts on “Smerter i nedre del av magen gravid konstant”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*